top of page

Skupina Radetonarium

Veřejná·204 členů

Používá to někdo z vás i na podnikání?

Jasně lidi, používám různé platformy pro sledování balíků pro svůj malý obchod na Etsy a nedávno jsem poprvé zkusil Track.Global. Upřímně, nejsem si úplně jistý s tím jejich rozhraním. Na první pohled je to čisté, ale pořád zjišťuju, kde co je a jak si přizpůsobit panel sledování. Používá to někdo z vás i na podnikání? Rád bych slyšel, jaké funkce nebo triky vám pomohly vytěžit z toho maximum, hlavně pokud řešíte více zásilek najednou.

6 zobrazení

Ahoj, chápu tě úplně. Když jsem se poprvé přihlásila, měla jsem podobné pocity — vypadá to hezky, ale chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala, kde co najdu. Hodně mi pomohlo, že jsem si našla pár minut na prozkoumání bočního menu, hlavně sekce „Automatické rozpoznání dopravce“ a „Hromadný upload“. Pokud řešíš 20+ zásilek denně jako já (mám malý obchod na Shopify), tak import hromadných dat z Excelu je fakt poklad. Ušetří to spoustu času.

Taky něco, co jsem si hned nevšimla: můžeš si zobrazit kompletní historii doručení kliknutím na jednotlivé sledovací číslo, což je fakt užitečné u těch zvláštních případů, kdy balíky náhodně mění trasu. Doporučuju taky nastavit e-mailová upozornění — jsou opravdu rychlá.

Jestli jsi ještě nezkoušel celý web, tady je odkaz, který mi pomohl lépe se v tom zorientovat: https://www.track.global/ Je to překvapivě užitečné, když se překoná ta první fáze učení. Dej vědět, jestli chceš, můžu ti ukázat, jak mám nastavený hromadný tracking.

bottom of page