top of page

Skupina Radetonarium

Veřejná·264 členů

Prodej na Amazonu

5 zobrazení
Albert Corokin
Albert Corokin
29. 9. 2025

Rád bych se s vámi podělil o své zkušenosti s používáním chytrých řešení pro prodejce na Amazonu https://www.sellerlogic.com/cs/. Dříve jsem se potýkal s neustálým sledováním cen, správou zásob a optimalizací reklamních kampaní – zabralo mi to příliš mnoho času a úsilí. Implementace těchto nástrojů změnila všechno: procesy jsou nyní automatizované a analytika je přístupná a srozumitelná. Obzvláště na mě zapůsobila funkce dynamické úpravy cen, která mi umožňuje zůstat konkurenceschopným, aniž bych ztrácel zisk. Správa reklamních kampaní se stala mnohem efektivnější díky přesnému hodnocení návratnosti investic a doporučením pro optimalizaci. Oceňuji také možnost sledovat recenze a hodnocení produktů, což mi pomáhá rychle reagovat na zpětnou vazbu od zákazníků. Celkově mi používání těchto řešení výrazně zvýšilo tržby a umožnilo mi soustředit se na růst mého podnikání, aniž bych trávil hodiny rutinní prací. Nyní jsem si jistý, že můj obchod na Amazonu stabilně a předvídatelně roste a jeho správa se stala snadnou a příjemnou.

bottom of page