Koupila jsem si novou sadu pomůcek pro laboratoř a jsem nadšená
Ahoj všem! Musím se s vámi podělit o svou radost. Koupila jsem si novou sadu laboratorních pomůcek a jsem naprosto nadšená. Konečně mám vše, co potřebuji pro mé mikroskopické projekty a chemické pokusy. Staré vybavení už dosluhovalo, a tak jsem se rozhodla pro kompletní upgrade. Teď se nemůžu dočkat, až se do toho pořádně pustím! Máte taky někdo zkušenosti s nákupem nového vybavení a jak vám to změnilo práci?
3 zobrazení

To je skvělá zpráva, gratuluji k novému vybavení! Nové a kvalitní pomůcky dokážou opravdu oživit chuť k experimentování. Sama vím, jak frustrující je pracovat s opotřebovanými nebo nekvalitními nástroji. Já si nedávno pořídila několik nových Erlenmeyerových baněk a kompletní sadu pipet, a je to obrovský rozdíl v přesnosti a efektivitě práce. Všechno jsem objednávala z https://biolabshop.cz/ , kde mají široký výběr skleněného nádobí i plastových laboratorních pomůcek. Mají tam opravdu kvalitní produkty, které mi slouží dlouho a bez problémů. Je to super pocit, když se na svou práci můžete plně soustředit a nemusíte se bát, že vám selže vybavení.